Eski bilgisayarlarda Counter-Strike oynamak ve sistem kasma sorunu
Selamlar herkese! Evde resmen hurdaya çıkmış, eski bir masaüstü bilgisayarım var. İş yerinden artan parçalarla biraz toparladım ama hâlâ güncel oyunlarda veya videolarda bile acayip kasıyor, fanlar uçak motoru gibi çalışmaya başlıyor. Aslında işten güçten kafayı dağıtmak, şöyle biraz nostalji yapmak için eski tarz, sistemi hiç yormayacak bir oyun arıyorum. Eskiden internet kafelerde sabahlara kadar oynadığımız, grafik olarak çok abartı olmayan ama insanı ekran başına kilitleyen bildiğiniz, kasmasın diye https://counter-strike-download.net/tr/ adresinden bulduğum Counter-Strike gibi sağlam bir şey var mı? Önerilerinize gerçekten ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler!
17 görüntülenme
Aleykümselam dostum, eski bilgisayarları diriltmek tam bir sabır işidir, seni çok iyi anlıyorum. Donanım eski olunca en ufak arka plan işlem bile sistemi kilitliyor, fanların sesinden oda süpürge çalışıyor sanıyorsun. Tarayıcı oyunları falan genelde sarmaz ama senin o bahsettiğin eski okul ruhunu, o saf rekabeti ve nostaljiyi sonuna kadar yaşatacak harika bir klasik var aslında. Kesinlikle orijinal Counter-Strike oyunundan bahsediyorsun, zaten tam da bu efsaneyi oynamak istersen doğru adrestesin demektir. Bilgisayarını hiç yormayacak, en eski sistemlerde bile mermi gibi çalışan bu oyunu paylaştığın yer üzerinden rahatça edinebilirsin. Kurulumu o kadar pratik ve dosya boyutu o kadar optimize ki, o hurda dediğin makinede bile kaymak gibi akıp gidiyor. Nostalji turları atmak, eski refleksleri yoklamak için bundan daha iyisini bulamazsın, bence hemen indirip bi test et.